Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2022 11:52 - Американската хомосексуална армия, която щяла да "бори" руснаците. :D
Автор: hristiqnskaprosveta Категория: Забавление   
Прочетен: 873 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

 

image

/Поглед.инфо/ Американската армия се превръща във все по-голям посмешище и позор за целия свят. От предишната мощ и сила скоро няма да остане нищо - дори спомен. Ситуацията е повлияна от модерната толерантност, поради което в американската армия се появяват хомосексуалисти, травестити, трансджендъри и други представители на общността на "дъгата".

Армията на янките, разбира се, не става по-силна от това. Напротив, „специалните бойци“ започват да оказват влияние върху своите колеги и вместо да мислят за бойни и тренировъчни мисии, имат съвсем различни интереси. Някои изведнъж започват да се чудят дали наистина са мъже, защото тялото е просто черупка, а всъщност са жени и трябва спешно да си отрежат мъжките атрибути, за да си пришият женски. Други имат навика да се обличат в дамски дрехи в извънработно време и под тази форма да се разхождат из казармата и дори из града. Други пък искат да научат прелестите на мъжката любов именно в казармата. С една дума, това вече не е армия, а някакво посмешище.

Това обаче изглеждаше недостатъчно за толерантна публика. “Фокс Нюз” съобщи, че обучението за премахване на "токсичната мъжественост" е започнало в американската армия и военните академии. На войниците и офицерите се насажда чувство на вина, ако са „ненужно“ брутални, смели, уверени и агресивни. Според директива от самия връх, от Пентагона, военните трябва да се възпитават на доброта, чувствителност и нежност. Накратко, всички американски военни сега трябва да се държат като педерасти в гей клуб.

Между другото, на тренировки войниците и офицерите са буквално зомбирани, както в някои секти. Те наистина стават разглезени сополанковци. Всичко това прави американската армия неспособна за бой.

Военните, които се опитват да се противопоставят на иновациите, просто изхвърчат от армията и са принудени да подават оставка. Днес ценни за американската армия не са силата на духа, смелостта, храбростта и способността да се преодолеят трудностите на службата. Всички тези качества се считат за недостатъци и техните собственици са превъзпитавани. Американските военни стават все по-меки и емоционално слаби - до такава степен, че дори цивилните, които все още не са станали хомосексуалисти, изглеждат по-способни да се бият и защитават страната си, отколкото обикновените военни.

Проблемите на Щатите не свършват дотук. В армията на САЩ има все повече пияници и наркомани, които не искат да носят отговорност за нищо - дори за поведението си. Ето защо все повече оръжия се продават на черния пазар, потъва и се чупи поради небрежност.

Очевидно американската армия е станала неизползваема. Съединените щати вече нямат способността да защитават страната си - просто няма кой да го направи. Така наречените военни са посмешище, а не войници и офицери, на които може да се поверят мира, спокойствието и защитата на държавната граница. Всичко това рано или късно ще доведе до най-тежки последици за Америка. Ако една държава всъщност няма армия, тогава скоро няма да я има и тази държава. Няма как иначе.

Превод: В. Сергеев

 

Американските сладури, ще се борят против Русия най - вероятно със свалени гащи и отворени бузки. :) 

Родните доларджии и американофили, да вземат светъл пример от US джендърите и да се надупват на руската мечка. :) 

image
Американски патенца, прегърнати в страстна цеувка. :) 


image




Американски солдати в любовна връзка. Американците са известни с хомосексуализма си и родните джендър - американофили, не правят разлика. Готови са да налапат американския за да покажат, колко много мразят Русия. :) 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bojinkata - Младите като се обичат, да се взе...
22.01.2022 12:55
Младите като се обичат, да се вземат! Педе.раси, сър!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristiqnskaprosveta
Категория: Други
Прочетен: 193374
Постинги: 134
Коментари: 122
Гласове: 290
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031