Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2022 13:15 - Лъжите на съвременната русофобия у нас.
Автор: nacionallist Категория: Политика   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Започвам класация с лъжите и измислицит на съвременната русофобия, която е привнесена от САЩ у нас. 

Ето и списък с лъжите на русофобията: 

1. "Русия дошла на Балканите, не за да ни освободи, а за да ни покори". - Тази лъжа вероятно е една от най - срещаните у нас в последно време, разпространява се главно от Инджевците и техните господари от Вашингтон, но за тяхно съжаление е просто една лъжа, 

- истината е, че Русия след освобождениет ни си тръгва от България и няма и един руски войник, освен руските военни съветници, които обучават нашата новосформирана българска войска (земска войска) , съставена от бивши четици, опълченци и пр. 

2. "Русия била против Съединението" - още една лъжа. Русия никога не е била против Съединението. Дори напротив, първа тя го подкрепя и дори заделя значителни финансови средства за Обединението на двете Българии. Руската държава изпраща хиляди бойни пушки, муниции, лекарства и пр. при евентуална заплаха от Турция. 

3. "Русия била настроила Сърбия, против нас" . - още една партенка на соросидната русфобия у нас. Русия никога не е настройвала Сърбия против нас. В интерес на руската имперска политика на Балканите и в Източна Европа е славяните да бъдат обединени и да си помагат за да не станат жертва на Западните амбиции. Русия ни най - малко не е искала Сърбия да воюва с новоосвободената Бъглария, това би било удар по интересите й. 

4. "Левски бил казал, че тозй, който ни освободи, той и ще ни пороби" - още една партенка на другарите от "Отворено общество". В историята Левски, никога не е казвал или дори намеквал тези измислици. Думите му са извадени от контекста на словата му. 

5. "Левски бил обесен, защото отказал да бъде руски шпионин". :D :D :D - без коментар. Най -голямата тъпотия измислена досега в модерната ни история. 

6. "Русия била против независимостта ни". - поредната дрисня изсрана от русофобите. Русия ни плаща масрафа по обявянването ни от на независимостта от Османска ТУрция. Русия плаща а турците външният ни дълг в размер на 4 млрд. турски лири, като по - този начин ни купува независимостта. 

7. "СССР бил окупирал България". - странно, как България запазва независимостта си след подобна ужким "окупация" ? Изгежда май СССР изобщо не е окупирал България. Благодареие на намесата на СССР в България, успяваме да се предпазим от бъдещо разъсване на български територии в полза на съседните ни страни. 

- ако не беше Сталин, почти целият Пирински край е щял да премине в ръцете на Югославия. Гърция е трябвало да се сдобие с Родопите и Кърджалийско, а Румъния с Южна Добруджа, и тук СССР пак ни спасява кожите с ловката си дипломация. :) 

Изглежда нито една от соросоидните доларджийски опорки не хваща декиш у нас.

Освен соросоидни лъжи, русофобията, очевадно не може да защити тезите си и се налага да прибегне до старото изпитано оръжие - лъжите. :) 

За мен, като русофил и бългски патриот е гордост и радостно призваие да изобличавам лъжите на русофобията в България. :) 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nacionallist
Категория: Политика
Прочетен: 445358
Постинги: 393
Коментари: 228
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031