Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2022 08:12 - Ай честито на американофилите в България. :)
Автор: hristiqnskaprosveta Категория: Други   
Прочетен: 1892 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всички привърженици на Щатите, сигурно потриват доволно ръчички, пред голямата излагация на "българската" външна политика, водена от премиера Кирил Петков. :) 

https://fakti.bg/bulgaria/644859-sasht-otgovoriha-za-makedonskoto-malcinstvo-v-balgaria

Охоооо, Щатите, моля ви се, искали да признаем македонско малцинство в пределите на България. :) 

Съединените щати подкрепят усилията на правителствата на България и Република Северна Македония да работят заедно, съвместно с ЕС, за разрешаване на двустранните проблеми. Това заявиха пред БНТ в писмен отговор от Посолството на САЩ в София.

Повод е материал със зам. държавния секретар на САЩ за Западните Балкани Габриел Ескобар на "Гласът на Америка", в който се твърди, че Посолството на САЩ в София и българското правителство работят за адресиране въпросите на "македонското малцинство" у нас. По-рано днес и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки публикува позиция по въпроса.

Посолството уточнява, че интервюто е породило някои погрешни схващания относно политиката на САЩ в региона. :) 
 

Правителството на САЩ не е повдигало споменатите малцинствени въпроси пред българското правителство. Нашите дискусии с българското правителство са фокусирани върху нашата обща визия за по-силна, по-просперираща и обединена Европа чрез интеграция на всички нейни части, включително Западните Балкани."

БНТ разполага със скрипт на пълното интервю, където се вижда, че думите "македонско малцинство" фигурират във въпроса на журналистиката, а не в отговора на Ескобар.

Той отклонява въпроса към Посолството на САЩ у нас и заявява, че САЩ и България имат ползотворно и важно сътрудничество. :) 

Предателството на родните демократи спрямо Македония няма как да бъде оправдано. Ясно е, че САЩ, искат унищожението на България и натирането й в миша дупка. Как само всички американофилчета мълчат като бити задници, когато тяхната любима Америка ни притиска да признаем "македонско малцинство". :) 

Ако Русия настояваше за такова признание, безродниците - американофили и антибългари, щяха да опищят света, че видиш ли Путин, бил лош. Но сега, когато Байдън, иницира подобна кауза за признание на македонско малцинство у нас, краваролюбците в България мълчат, чудя се защо ли? ;) 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. nedovolen - Мустафа: кажи ковид, зелен серт...
20.01.2022 08:47
Мустафа: кажи ковид, зелен сертификат, Самуил е македонец.
Кире: ковид, зелен сертификат, Самуил е македонец.
М: Добро момче.
:)))
цитирай
2. hristiqnskaprosveta - :) :) :)
20.01.2022 12:21
nedovolen написа:
Мустафа: кажи ковид, зелен сертификат, Самуил е македонец.
Кире: ковид, зелен сертификат, Самуил е македонец.
М: Добро момче.
:)))


Е, как иначе да стане, то е ясно като бял ден и бяла северна нощ, че наш Кирчо, слуша, каквото му наредят от посолството и специално Мустафа. :) Имала ли е някога България, своя национална политическа кауза изобщо?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristiqnskaprosveta
Категория: Други
Прочетен: 193340
Постинги: 134
Коментари: 122
Гласове: 290
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031