Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2017 18:10 - Сатанисти ръководят човечеството.
Автор: hristiqnskaprosveta Категория: Други   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:
1



от Андрей Осипов

За съжаление, ръководещите човечеството са изгубили разбирането за първичността на духовната свобода и за цялата катастрофичност на обратното. А кои са ръководещите, не са ли Президентите? Не, не са. Президентите са момченца, на каишки. Аз говоря за тези, в чиито ръце са всичките средства за масова информация: пресата, телевизията, радиото, модите. Но не само модата на облеклата, а модата на идеите, модата на книгите, модата на философските системи и т.н. Те или напълно не разбират или наистина са изчадия на...  Но дървото се познава по плодовете.

Вижте какво се върши! Върви съзнателно развращаване на човечеството. Това казват всички, които са запознати с телевизията, киното, списанията. Съзнателно и нарочно, всичко се убива. Какво се върши в областта на образованието, в областта на възпитанието? Какви идеи се предлагат? Какво се предлага на децата? От къде идва всичко това?

Причините може да са две: или пълно неразбиране..., но на мен ми се струва, че това ще е прекалено наивно обяснение, - или напълно съзнателно. Не са толкова глупави тези хора. И пак идваме до един и същ извод. Напълно очевидния извод, че ръководството на човечеството е сатанистко. И не само в преносния смисъл на тази дума, а сатанисти – култови, които наверно извършват там, черни меси, и още кой знае какво.

Това е напълно очевидно, защото това развращаване на света за никого не е полезно, не носи на никого добро. Нито се повишава нравствеността, нито духовното състояние. Нищо! Нещо повече: - върви борба против самата пририда. Америка и до сега не подписва пакта за противодействие на замърсяването на околната среда. Този пакт вече е подписан от много държави. Американският президент казва: „Това може да навреди на материалното благосъстояние на нашите граждани“.

Много интересен подход. Нещо като: нагъвай наденици и дишай изгорели газове.

И какво излиза? В пресата срещнах една хубава фраза: „телевизионната чума на насилието“, - колко точно е казано. А един американски психолог, така характеризира телевизията в своята страна: - “Когато включвате телевизора, вие изключвате в себе си процеса, правещ ви човек. Или, включите ли телевизюора, вие изключвате човека в себе си!

Духовната свобода, за която говори християнството, пречи на тези идеолози и в сатанинската си озлобеност, те престават и да разсъждават. Техните страсти са ненаситни, те с нищо не могат да се задоволят, и колкото повече им се дава храна, толкова повече стават разрушителни и безкомпромисни.

Какво трябва да запомним: Там, където свободата се поставя над любовта, там свършва богоподобният човек, и започва човекът – звяр. А за такъв човек вече няма никакви други цености, освен самият той, в извратения си вид.

Обърнете внимание, как съвремената европейска цивилизация гледа на правата на човека! С каква загриженост се отнася тя, - но към какво: да опази целостта и неприкосновеността на човешките страсти. И изобщо не мислят за душата на човека. Нещо повече, сега, при опитите да се създаде европейска конституция, в нея, и дума не се казва за християнството. Ни дума за християнството, като една от оновните съзидаващи сили! Ни дума.

 

А кой я пише? Кой я е писал?

 

А ако бъдат питани, аз съм уверен, че много повече от половината, от запитаните европейци, ще кажат, че са християни. И изведнъж, - ни дума за християнството. Не е ли показателно това? Веднага си проличават, и рогата, и опашката, и копитата, на твореца на тази конституция.

Забележителното е точно това, че тези, които толкова ратуват за свободата, именно те, леко я продават. Говоря не за управляващите, а за по-долните. Те лесно продават свободата, за елементарен комфорт. Само да им е добре, и плюват на това, какво ще стане.

Много ми хареса мисълта на един изследовател. Той пише така: “Навсякъде, по света, свободата умира, - политическата, икономическа и лична“. Защо ли? Защото, без свобода се живее по-лесно.

Ох, колко прекрасно разбират това у нас, много, много вярващи, които търсят, който и да е духовник, само и само да не взимат сами решения, и някому да се подчиняват...

Но отказът от свободата е закономерен, понеже, като получат свобода страстите, те заробват човека и го правят егоистичен и сластолюбив. И той ще даде всичко, само за да получи паницата леща (т.е. дозата удоволствие). Иван Аксаков... по повод развитието на този “прогрес“ на свободите, - като пророк, написал следното: „Прогресът, отричащ Бога и Христа, в края на краищата се превръща в регрес, цивилизацията приключва с подивяване, а свободата се превръща в деспотизъм и робство. Свали ли от себе си образа Божий, човек неминуемо сваля и човешкия си образ, и замечтава за зверски образ“.

И наистина, целият този прогрес, отричащ Бога и Христа, който наблюдаваме, води право към тези неща. Води към откровено всеобщо робство, за което пише Йоан Богослов в Откровението:

"И ще му се поклонят всички живеещи на Земята, чиито имена не са записани в Книгата на Живота"".

Ще му се поклонят, и ще му отдадат своята свобода.

 
https://www.youtube.com/watch?v=EWBBvwCFICM

Превод, Григор Симов




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hristiqnskaprosveta
Категория: Други
Прочетен: 194892
Постинги: 134
Коментари: 122
Гласове: 292
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930